Activiteit KIDK & KIDL

Terugblik op 17 mei 2022.

KIDK (Kerkrade) en KIDL (Landgraaf)

Een bijzondere bijeenkomst van KIDK (Kerkrade) en KIDL (Landgraaf) op dinsdag 17 mei. Deze bijeenkomst stond na 2 jaar opnieuw in het teken van een ontmoeting met onze ‘wederzijdse buren’.

 

Maar niet alleen onze ‘buren’ willen we ontmoeten, we gaan ook kennismaken met een stukje geschiedenis, namelijk Slot Schaesberg. Tijdens deze bijeenkomst leren we de locatie en bijbehorende verhalen over de familie Schaesberg en de bokkenrijders kennen. Een gids zal ons alles vertellen over de kasteelrestanten, oude ambachten, de historische tuin, de familie Schaesberg en nog meer.

 

Bij het slot wordt ook een ambachtsdorp gerealiseerd. Het eerste voorbeeld hiervan is de smederij. Hier kun je van dichtbij zien hoe authentiek vakmanschap eruit ziet. In dit dorp bevindt zich ook de historische kinderboerderij. De dieren die je hier vindt behoren namelijk tot de historische dierenrassen die vroeger in Nederland leefden.

Waarom Kidk?

Samen communiceren

Levert vaak waardevolle info op waar je verder mee komt.

Samenwerken met collega's

Samenwerken met elkaar in de eigen regio en elkaar ontmoeten.

Breder netwerk

Kidk werkt met meerdere netwerkclubs samen voor een groter bereik dan alleen Kerkrade.

Doe jij ook mee?

Meld je dan aan!

Heb je interesse in een lidmaatschap en daarmee in een breder zakelijk netwerk, ontmoetingen met heel veel ondernemers en inspirerende bijeenkomsten? Vul dan het aanmeldformulier in…

Scroll naar boven