Eén tegen eenzaamheid

Terugblik op 15 februari 2022.

Wethouder Leo Jongen en dames van de Buurtkamer Gracht en Westhoes,

Goede doelen actie - De Buurtkamer Westhoes

Omdat we aandacht willen blijven vragen voor het thema Een tegen Eenzaamheid, hebben we op voorhand besloten om deze bijeenkomst, te verschuiven naar 15 februari a.s. De Goede doelen actie van december 2021 is de Buurtkamer Westhoes en Gracht, is daarmee vanwege corona verplaatst van december 2021 naar februari 2022.

 

Drie enthousiaste dames vertellen wat de Buurtkamers voor de inwoners van de wijken betekenen. Bettina Hummel van Buurtkamer Westhoes, Kitty Crombach en Tiny Schreurs van Buurtkamer Gracht. De

Buurtkamer Gracht is een woonhuis met verschillende kamers die gebruikt kunnen worden voor allerlei activiteiten in de buurt Gracht.
Het Westhoes: Samen West Beter is een buurtvereniging die zich inzet om activiteiten te ontwikkelen om buurtbewoners met elkaar kennis te laten maken.

 

En wethouder Jongen hield een boeiend betoog over eenzaamheid en de mogelijkheden van de dan nog te open VIE Leven in Beweging.

 

Waarom Kidk?

Samen communiceren

Levert vaak waardevolle info op waar je verder mee komt.

Samenwerken met collega's

Samenwerken met elkaar in de eigen regio en elkaar ontmoeten.

Breder netwerk

Kidk werkt met meerdere netwerkclubs samen voor een groter bereik dan alleen Kerkrade.

Doe jij ook mee?

Meld je dan aan!

Heb je interesse in een lidmaatschap en daarmee in een breder zakelijk netwerk, ontmoetingen met heel veel ondernemers en inspirerende bijeenkomsten? Vul dan het aanmeldformulier in…

Scroll naar boven