KIDK op locatie – VAZOM

Terugblik op 19 oktober 2021.

Welkom bij Vrije Akademie Parkstad (VAZOM)

De Vrije Akademie is vanaf 2005 gegroeid van cursusaanbieder naar een centrum waarin diverse kunst educatieve vormen worden aangeboden zoals workshops, projecten, tentoonstellingen en lezingen.
 

De visie achter de activiteiten is steeds dat wij mensen via een actieve of reflectieve beoefening van een kunstdiscipline, leren hun artistieke vermogens te ontdekken en deze verder te ontwikkelen op een laagdrempelige wijze. Deze laagdrempeligheid heeft zowel betrekking op de prijs, de vorm van de activiteit, als ook op de kennis of vaardigheden die een deelnemer vooraf zou moeten hebben. “Iedereen die iets creatiefs wil doen, moet kunnen meedoen”.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             
Naast het ontwikkelen van artistieke vaardigheden zijn ook sociale aspecten zoals ‘het samen creatief bezig zijn’ een belangrijke factor in ons aanbod. De Vrije Akademie hecht belang aan het feit dat creatieve activiteiten een uitstekend middel zijn om ‘ontmoeting en binding’ tussen mensen tot stand te laten komen. Zowel de artistieke alsook de sociale invalshoek zijn twee belangrijke bouwstenen voor onze instelling.

 

Waarom Kidk?

Samen communiceren

Levert vaak waardevolle info op waar je verder mee komt.

Samenwerken met collega's

Samenwerken met elkaar in de eigen regio en elkaar ontmoeten.

Breder netwerk

Kidk werkt met meerdere netwerkclubs samen voor een groter bereik dan alleen Kerkrade.

Doe jij ook mee?

Meld je dan aan!

Heb je interesse in een lidmaatschap en daarmee in een breder zakelijk netwerk, ontmoetingen met heel veel ondernemers en inspirerende bijeenkomsten? Vul dan het aanmeldformulier in…

Scroll naar boven