Ondernemersdag Kerkrade

Terugblik op 20 september 2021.

*foto: Jo Pöttgens

Thema: De mens achter de ondernemer

Gelukkig kon het weer… op 20 september was het dan zover en mochten we onze derde Meet & Made Kerkrade in de leukste dierentuin van Nederland, GaiaZOO, weer ontmoeten. Als voorzitter van de Kerkraadse ondernemersclub KIDK mocht Jolanda Rikers samen met de voorzitter van SBK, Gijs Hilhorst en burgemeester mevrouw Petra Dassen van Kerkrade, een 70-tal ondernemers welkom heten.  Naast het ontmoeten staan vooral de Kerkraadse ondernemers centraal.
 
Het programma was al ruim een jaar klaar, omdat vorig jaar de dag was gecanceld. We hadden 4 prachtige ondernemers gecontracteerd. Twee jonge vrouwelijke ondernemers van de food bedrijven Eten van Les van Lesley Rehaen en Lekker Delicatessen en Meer van Chantal van Eupen.
 
De bijeenkomst werd geleid door violist Maestro Guido Dieteren. Rondom de presentaties werden we uitgedaagd door een succesvolle maar vooral innovatieve ondernemer Paul Crutzen van Qeske.
 

Waarom Kidk?

Samen communiceren

Levert vaak waardevolle info op waar je verder mee komt.

Samenwerken met collega's

Samenwerken met elkaar in de eigen regio en elkaar ontmoeten.

Breder netwerk

Kidk werkt met meerdere netwerkclubs samen voor een groter bereik dan alleen Kerkrade.

Doe jij ook mee?

Meld je dan aan!

Heb je interesse in een lidmaatschap en daarmee in een breder zakelijk netwerk, ontmoetingen met heel veel ondernemers en inspirerende bijeenkomsten? Vul dan het aanmeldformulier in…

Scroll naar boven