Outdoorday KIDK Aken

Terugblik op 14 juni 2024

Klik om de foto’s om het album te bekijken

jaarlijkse gezamenlijke bijeenkomst

Vandaag stond de jaarlijkse outdoor day op het programma met dit jaar een busreis naar Aken incl stadsrondleiding  lekkere koffie met taart, een versnapering tussendoor en als afsluiter lekker Mexicaans eten bij Tijuana . Na aankomst van de niet zo heel lange reis naar Aken hebben we bij cafe  Baristinho kunnen proeven van 3 overheerlijke taarten en speciale koffies .

Daarna liepen naar de beroemde Akense Elisenbrunnen, waar onze zeer ervaren Nederlandse gids en Aken liefhebber , ons meenam in de geschiedenis van de stad Aken met veel grappige anekdotes en wetenswaardigheden. Dit was zeer de moeite waard, en we hebben veel geleerd over de stad en zijn historie.

Aan het eind van de tour werden we bij weinhaus Lesmeister verrast met een glaasje printen likeur.

Na een korte wandeling steken we neer bij Mexicaans restaurant Tijuana alwaar eenieder a la carte kon bestellen incl drankjes en cocktails .

Met de bus van Hanneman reisden we aan het begin van de avond terug naar Kerkrade en kijken terug op een geslaagde outdoor day.

Waarom Kidk?

Samen communiceren

Levert vaak waardevolle info op waar je verder mee komt.

Samenwerken met collega's

Samenwerken met elkaar in de eigen regio en elkaar ontmoeten.

Breder netwerk

Kidk werkt met meerdere netwerkclubs samen voor een groter bereik dan alleen Kerkrade.

Doe jij ook mee?

Meld je dan aan!

Heb je interesse in een lidmaatschap en daarmee in een breder zakelijk netwerk, ontmoetingen met heel veel ondernemers en inspirerende bijeenkomsten? Vul dan het aanmeldformulier in…

Scroll naar boven